مواد لازم:
سیر: 2 حبه
شیر: نصف پیمانه
پیاز:یک عدد
روغن برای سرخ کردن: مقداری
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
جعفری ساطوری: 3 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم
تخممرغ: یک عدد
پنیر گودا: 80 گرم
طرز تهیه:
* مغز نان باگت را در شیر خیس کرده، پیاز را با رنده درشت، رنده میکنیم و در کمی روغن تفت میدهیم، سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه میکنیم.
* گوشت چرخکرده را در ظرفی ریخته، ورز میدهیم تا چسبندگی پیدا کند، پیاز، جعفری خرد کرده ،رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل، ادویه کاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه کرده و همراه تخممرغ خوب ورز میدهیم.
* از مایه مقداری برداشته و به صورت کلوچه گرد در میآوریم و در آرد میغلتانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود) ،سپس در سینی فر قرار میدهیم. پنیر گودا را رنده نموده و روی هر کلوچه مقداری میریزیم.
* فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده، سینی را در طبقه وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدهیم.
www.ircook.com